Over Harm Infra Transport

Harm van Oosten startte in 2006 Harm Infra Transport.Harm van Oosten

Hij begon met een huurauto, omdat de nieuw bestelde auto nog wat vertraging had bij de leverancier. In januari 2007 kwam de eerste eigen auto op de weg: De MAN TGA XXL 26.480 6×4. De botsabsorber van Ebo van Weel is al jaar en dag met deze auto op stap!

In 2008 breidde Harm Infra Transport uit, met een eigen bus met speciaal voor de kleine straatjes, een korte open laadbak. De VW Crafter met dubbel cabine en dubbel lucht is sterk genoeg gebleken voor alle mogelijke klussen.

In 2014 is er opnieuw geïnvesteerd in een nieuwe vrachtwagen: Opnieuw een MAN, maar nu met een laadbak als opbouw, met daarachter een gloednieuwe Botsabsorber van Verdegro.

Harm verliet de middelbare school en ging daarna het leger in. Daar behaalde hij alle motorvoertuigpapieren en sindsdien is hij chauffeur. De eerste jaren vooral binnenland. Later ook op Engeland en na wat omzwervingen kwam hij bij een grondverzetbedrijf in dienst. Hier zijn de eerste plannen voor eigen onderneming op het gebied van verkeersmaatregelen geboren. Toen het vaste vormen kreeg, was het noodzakelijk te verhuizen van Den Haag naar het centrum van het land.

Sinds 2006 is Lelystad de vestigingsplaats van Harm Infra Transport.

drieautosHarmInfratransport